Horoskop 2023 Vodnář

Roční předpověď & Horoskop pro znamení zvěrokruhu vodnář odhaluje novinky, které přicházejí s novým rokem 2023. V úvodu si rozebereme fakta o znamení vodnář i to, jak rok 2023 poznamená vaši přítomnost i vývoj budoucnosti.


Horoskop představuje Vodnáře na rok 2023 - 2024

K vodnáři se řadí každý člověk, který se narodil od 20. ledna. Za sezónu vodnáře tedy astrologie považuje období mezi 20. lednem a 18. únorem. I v roce dva tisíc třiadvacet slaví v tomto období každý vodnář své narozeniny.

Vodnáři astrologie přiřazuje vzdušný element. Předposlední znamení v pořadí zvěrokruhu, sdílí element s dalšími dvěma vzdušnými znameními. Ke vzdušným znamením zvěrokruhu tedy řadíme nejen vodnáře, ale i znamení blíženci a váhy. I když mají tato znamení zvěrokruhu společný element, předpověď na rok 2023 se různí. Horoskop 2023 popisuje vodnáře, který je velmi originální a nezávislý. Je to znamení, které se liší od zbytku, protože člověk narozený se sluncem ve znamení vodnář může být někdy výstřední, jindy plachý.

Negativními stránkami roku 2023, které popisuje roční horoskop vodnář, bude zesílení strachu vodnáře před citovými projevy. Několik astrologických tranzitů v roce naznačuje, že vodnář pociťuje komplikaci v projevení svých citů vůči rodinným příslušníkům i vůči partnerovi. V několika obdobích roku je blokován 4. dům pohybem retrográdních planet, nebo vlivem negativnějších astrologických aspektů.

Navíc, vodnář i roční Horoskop 2023 vnímá v letošním roce i pohyb planety venuše couvajícím procesem, v 7 astrologickém domě. Planeta lásky se pohybuje domem osobních vztahů, dobrého manželství, partnerství a dlouhodobých cílů. I pohyb venuše v couvajícím směru ovlivní lásku, horoskop lásky vodnář, a dlouhotrvající vztahy každého vodnáře v roce dva tisíc třiadvacet.

Při pohledu na astrologický graf věštkyně předpovídá, že vstup do letošního roku bude předzvěstí posuzování vlastního života. Slunce se totiž nachází ve 12. domě, od 20. ledna, kdy začíná sezóna vodnáře. Potom se přesouvá do domu prvního. Toto období je nezbytné pro vyřešení jakýchkoli komplikací ve vztahu se sebou samým, podtrhuje horoskop 2023 vodnář.

Horoskop Vodnář na rok 2023 věští příjemné umístění aspektů

Úvod roku se tedy nese v duchu meditací , posuzování vlastního života, v duchu odříkání některých věcí. Vodnář slaví v tomto období své narozeniny, hned s příchodem roku. Nejen slunce se však dostává s úvodem roku do 1. domu. Je v něm umístěn i merkur, a v lednu i planeta venuše.

V tomto směru roční horoskop 2023 vnímá umístění těchto astrologických aspektů jako velmi příjemné a laskavé prostředí pro rozvoj každého vodnáře.

Vodnář se nyní zajímá o rozvoj svého vlastního vztahu k sobě, ale také obecně o vylepšení všech vztahů, říká velký Horoskop. I z hlediska kariéry je umístění astrologických domů v úvodu roku dva tisíce třiadvacet velmi příznivé. Úvodní tři měsíce se zdají být nenáročné, plné radostných novinek, dobrého období.

Když se merkur podruhé dostává do retrográdního pohybu ve čtvrtém astrologickém domě, a později i 3 krát v osmém astrologickém domě, energie vodnáře mohou být blokovány. V neposlední řadě je během roku dva tisíce dvacet tři horoskop vodnář zaměřen i na posuzování saturnu ve 2. domě v couvajícím pohybu. Saturn je podle astrologických grafů považován za druhou vládnoucí planetu vodnáře. zvěrokruhu během celého roku 2023. A to nejen v období, kdy jsou ovlivněny energie lásky a dlouhotrvajících partnerských vztahů, popisuje roční Horoskop 2023. Toto období v roce 2023 nastává od července až do září. Tehdy je nejvíce zasažen sektor lásky a dlouhodobých manželských vztahů či partnerských spojení.

Horoskop Vodnář řeší i vztahovu kompatiblitu pro rok 2023

Největší kompatibilita vás tedy během roku čeká se znamením blíženci, lev a střelec. S uvedenými znameními nebude ani rušivý přechod venuše v couvajícím pohybu, od 23. července do 4. září náročný. Dokážete spolu dobře komunikovat, předvídá roční Horoskop Vodnáře. Astrologické aspekty jsou příznivě nastaveny vůči vztahům s těmito třemi znameními. Nejen během období, kdy se planety soustředí na 7. astrologický dům. Dobré vztahy vás čekají i v jiných měsících.

Naopak, rušivější energie vnímá Horoskop 2023 ve vztahu se znameními rak, býk a panna. U partnerských vztahů s těmito znameními mohou negativnější, rušivější astrologické aspekty roku dva tisíce dvacet tři způsobit hádky, nedorozumění, nebo i rozchody. Co se týče přátelských vztahů, tento sektor horoskopu zasahuje rok dva tisíc třiadvacet hlavně koncem tohoto roku. Nejvíce se na přátelství soustředíte v závěrečných měsících roku, konkrétně v měsíci listopad a prosinec. Dobré přátelské vztahy si však vytváříte is úvodem roku. Poté, co je ukončena sezóna vodnáře a začíná zóna ryb, tedy od 18. února 2022.

Od koho předpovídá Horoskop 2023 Vodnář nejepší rady?

Rušivé energie přeruší vaše dobré přátelské vztahy, až od 23 července. Tehdy je nezbytné dávat si pozor na 3 znamení zvěrokruhu, která mohou způsobit ve vašem životě komplikace. Horoskop 2023 vodnář vás varuje zejména před vztahy přátelskými se znameními býk, Štír a kozoroh. S uvedenými třemi znameními se vyhýbejte klepu během celého roku. Tito přátelé mohou být navíc pro vaši budoucnost jedovatí, varuje horoskop.

Dobré přátelské vztahy, i dobré rady, přinášejí do vašeho života znamení váhy, vodnář, lev, blíženec. A av neposlední řadě i znamení zvěrokruhu beran. U popsaných znamení najdete během celého roku oporu, pochopení.

Kariéra je u vašeho znamení zvěrokruhu nejvíce zasažena ve druhé polovině roku dva tisíce dvacet tři, prorokuje roční Horoskop práce 2023 pro Vodnáře. Tehdy se několik astrologických aspektů soustředí na působení na astrologický dům, který je zodpovědný za pracovní pokrok, kariérní úspěchy i za dlouhodobé cíle. Druhá část roku je ovlivněna nejen příznivými astrologickými aspekty. Čekají vás totiž i náročnější chvíle, i komplikovanější mezilidské vztahy.

Kdo je podle Horoskopu Vodnář 2023 kompatibilní v zaměstnání?

Nejvíce zhoršené budou vztahy se znamením štír. Obecně netvoří toto znamení k vašemu velkou kompatibilitu, přizvukuje roční Horoskop Vodnář 2023. Náročné budou i vztahy vodnáře a štíra v rámci pracovních povinností. Negativnější budou i vztahy vodnáře se znamením panna, hlavně z pracovního a osobního hlediska.

Pokud toužíte začít podnikat, nebo si nebo naplnit vaše dlouhodobé cíle či touhy, nejlépe duo na práci vytvoříte se znameními váhy, ryby, as druhým vodnářem. Práce s těmito třemi znameními vám půjde od ruky. Společně dosáhnete úspěchu v roce 2023.

Horoskop Vodnář je spojen is čakrami

Zdravotní horoskop 2023 pojednává o několika astrologických aspektech během roku, které budou ovlivňovat vaše celkové zdraví. Více o tom, jak astrologie zasáhne vaši vitalitu a energii vám prozradí závěrečná část tohoto velkého horoskopu na rok dva tisíce třiadvacet. Zdravotní horoskop však říká každému vodnáři, aby si do domácnosti zajistil jasmínový olej. Ten je pro vodnáře olejem roku dva tisíce třiadvacet.

Šťastnou barvou pro rok 2023 se u vodnáře stávají barvy žlutá, šedá a bílá. Vzdušné znamení zvěrokruhu vnímá tyto barvy jako osvobozující. Symbolizují klid, odstranění stresu, novou energii. Pokud si zajistíte doplňky do domácnosti v uvedených barvách je zřejmé, že vývoj roku půjde snáze. Žlutá a bílá barva vám navíc pomáhají při překonávání stresu, říká přesný horoskop budoucnosti Vodnář pro rok 2023. Využijte silnou podporu těchto barev roku 2023 k tomu, abyste z vašeho života odstranili stres při meditaci nebo při relaxaci. Doplňky uvedených barev by měly být součástí kanceláře každého vodnáře.

V roce 2023 je vodnář ztotožněn s čakrou solar plexus, věští roční Horoskop Vodnář. Tato čakra je zároveň spojena se žlutou barvou. Vodnář bude cítit největší poškození čakry s příchodem druhé dekády roku, která se zdá být na astrologické aspekty náročnější než úvodní část. Čakra, kterou označujeme jako solar plexus je zodpovědná za celkovou energii, popisuje v závěru velký Horoskop energie pro rok 2023 Vodnář.

Pokud patříte k vodnáři, který se cítí dlouhodobě vyčerpaný a na vině nejsou žádné známé zdravotní komplikace, je nezbytné se v uvedeném roce zabývat léčením a odblokováním uvedené čakry. Do daru vám zdravá čakra přinese lepší sebevyjádření, obrovskou osobní sílu, i méně fyzických bolestí, věští Horoskop vitality Vodnář 2023. O tom, jak čakru léčit, a za jaké komplikace ve zdraví je zodpovědná, se opět dozvíte v závěrečné části roční předpovědi. Proto je nezbytné znát celý, osobní horoskop vodnář 2023.

V následujících řádcích si probereme i to, jaké nejdůležitější energie budou s vaším rokem spojeny. Kdy je vhodný čas otěhotnět? Které dny jsou vynikající pro uzavření manželství? Čeká nezadaného vodnáře osudová láska? Budou vaše finance lepší než v předchozím období? I na tyto otázky přinášíme odpověď v další části, které sibyla představí přes horoskop 2023 vodnář.


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdní energie působící na Horoskop 2023 Vodnář

Horoskop 2023 Vodnář & Merkúr

Horoskop 2023 Vodnář & Venuše

Horoskop 2023 Vodnář & Mars

Jupiter

Saturn

Uran

Neptún

Pluto


Vyskoušejte Také Horoskopy:



Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Štír Střelec Kozoroh Vodnář Ryby


Horoskop & Tarot přes Sociální Sítě:

Všechny horoskopy, tarot a věštění byly pro vás láskyplně připravila věštkyně Sibyla. Vydavatel článků - Tým Horoskop & Tarot. Nejlepší horoskopy najdete na https://horoskop-tarot.cz

Poznejte také věštby a horoskop v Slovenčine. www.horoskop-tarot.sk

Navštivte naši spřátelenou stránky v Anglickém Jazyce. www.horoscope-divination.com

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránce souhlasíte, že je můžeme používat.

Autorská práva jsou vyhrazena. Jakékoliv rozmnožování části nebo celku textů, fotografií, jakýmkoliv způsobem, v českém, ale i v jiném jazyce bez písemného souhlasu majitele je zakázáno.